Se video fra Genforeningsfesten på Forsamlingsgården den 9. feb 2020

Optagelser med KOR92:

Slægtsforskning på Bakkensbro!

Lokalhistorisk Forening for Sundeved vil forsøge sig med slægtsforskning for hold, og andre med interesse i at finde sine forfædre.

Foreningen vil forsøgsvis holde åbent hver tirsdag kl. 15-17, for tilmeldte hold. Holdene indføres i søgning på nettet og oprettelse af stamtræ på egen PC.

Det 1. hold samles fire tirsdage i april, den 7., den 14., den 21. og den 28. april 2020 kl. 15 til 17. Vi mødes på Lokalhistorisk Arkiv  Bakkensbro 6, Ullerup (Bakkensbro gl. skole). Vi besøger afslutningsvis Statens Arkiver i Aabenraa. (dato ikke fastlagt)

Herefter møder alle op, efter behov. Der vil være mulighed for af få indlagt et slægtsforskningsprogram, Brothers Keeper, på sin PC.  Lokalhistorisk Arkiv råder også over MyHeritage, en slægtshistorisk database.

Tilmelding: sundevedarkiv@gmail.com   Vi ses!

tlf.: 21646112   Hilsen: Arne Jessen og

tlf.:  21409352   Svend Jørgensen

Lokalhistorisk Arkiv Sundeved   www.sundevedarkiv.dk

Slægtsforskning er udsat til efter CORONAPANDEMIEN er forbi!!!!!

Nærmere herom senere!